Τρόποι Πληρωμής

1) Με αντικαταβολή:

Πληρώστε τον υπάλληλο της κούριερ στο χώρο σας με την παράδοση της παραγγελίας σας Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή είναι 2 €.

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλείται την παραγγελία σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR 150171 339000 6339 010177927
Δικαιούχος : Γιάννε Μαρία

ALPHA BANK : GR 7301405200520002002021018
Δικαιούχος : Γιάννε Αικατερίνη

Προσοχή να αναφέρεται στο Πεδίο της αιτιολογίας ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

3. Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα

Πληρώστε με την Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σας μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank. Εάν επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, κατά τη διαδικασία της παραγγελίας θα οδηγηθείτε στο σύστημα πληρωμών e-Commerce της τράπεζας Alpha Bank, η οποία εγγυάται για την ασφάλεια της συναλλαγής.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τρίτους. Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξής πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet)
Μέσω του “Alpha e-Commerce” σας δίνεται επίσης η δυνατότητα πληρωμής μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.

Προσοχή!
Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς καρτών, CCV2 καθώς και ημερομηνίες λήξης των καρτών.

Κατόπιν ολοκλήρωσης της συναλλαγής, ενημερώστε μας τηλεφωνικώς ή με e-mail ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση και αφού γίνει η επαλήθευση, θα σας αποστέλλουμε το προϊόν της παραγγελίας σας.

Αν χρησιμοποιήσετε Web Banking μπορείτε αφού κάνετε την κατάθεση να μας στείλετε την απόδειξη με email.